Μετά από μερικούς μήνες σιωπής, η Relic φέρνει ένα νέο update στο Dawn of War III. Το Annihilation Update όπως ονομάζεται, πέρα από τις βελτιώσεις και τις επιδιορθώσεις, φέρνει και νέα multiplayer game modes στα ήδη υπάρχοντα.

Η εταιρεία γράφει στο Community Update για την ενημέρωση:

To Dawn of War 3 δημιουργήθηκε για να ενώσει τους φίλους των Dawn of War και Dawn of War II με ένα δυναμικό, action-RTS γεμάτο με φανταστικούς ήρωες, γιγάντια διαστημικά λέιζερ και μεγάλους εκρηκτικούς πλανήτες.  Ωστόσο, αυτό φάνηκε πως δεν ήταν το μόνο που επιζητούσαν οι παίχτες μας. 

Το Annihilation Classic είναι ένα Mode στο οποίο στόχος μας είναι μόνο η καταστροφή. Για την ακρίβεια, πρέπει να ορμήξουμε και να καταστρέψουμε τα κύρια κτήρια της αντίπαλης βάσης για να νικήσουμε. Το Annihilation Defenses από την άλλη, είναι το ίδιο με την διαφορά ότι θα πρέπει να φτιάχνουμε πύργους από την αρχήγια να έχουμε την μέγιστη προστασία.

Όσο για τους αμυντικούς πύργους η Relic λέει πως θα είναι ξεκλειδωμένοι για όλοςυ τους παίχτες:

Δεν θα χρειαστεί να αγοράσετε νέα κτήρια με τα Skulls σας. Θα τους δώσουμε δωρεάν, σε όλους τους παίχτες, σε όλα τα Multiplayer Modes.

Επιπλέον, ένας νέος χάρτης με όνομα Mortis Vale πρόκειται να κυκλοφορήσει στο μέλλον. Τέλος, υπάρχει και ένα νέο skin pack με διαφορετικά skins για τους Super Walkers.

Το Annihilation update θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιουνίου.