Δεν είναι πολλές οι φορές που ένα cartoon-like βιντεοπαιχνίδι τραβάει εύκολα τα βλέμματα. Και μπορεί η GDC να τελείωσε, μας άφησε όμως με πολλούς τίτλυος και υποσχέσεις για το μέλλον. Μια από αυτές τις υποσχέσεις ήταν και το Juicy Realm, ένα «bullet hell roguelike» παιχνίδι που μας βάζει αντιμέτωπους με δολοφονικά φυτά και δέντρα. Παίζουμε ως ένας απλός ήρωας σε έναν κόσμο που είναι διαφορετικός κάθε φορά, και ψάχνουμε αντικείμενα και όπλα για να επιβιώσουμε στο αφιλόξενο φυσικό περιβάλλον.  Με λίγα λόγια, πρόκειται για ένα ακόμα roguelike όπως το Enter the Gungeon και το Binding of Isaac.

Όπως περιγράφεται στο Steam Page του παιχνιδιού:

Ως ένας από τους πρώτους εξερευνητές της νεοσύστατης αυτοκρατορίας των φυτών, καλείστε να «βουτήξετε» βαθύτερα στο λημέρι του εχθρού. Κατατροπώστε παράξενα και πολύχρωμα φρούτα, ενώ ανακτάτε νέα εργαλεία, όπλα και πόρους για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και να επεκτείνετε τη βάση σας. Εάν δεν μπορείτε να νικήσετε τη συντριπτική καταστροφική δύναμη του στρατού των φυτών, καλέστε μερικούς φίλους να σας δώσουν ένα χεράκι και να σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε τα μυστικά μέσα σε αυτόν τον περίεργο νέο κόσμο.

Μαζί με την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας και την παρουσίαση του αντίστοιχου trailer, η ομάδα ανάπτυξης X.D. Network Inc έδωσε στην δημοσιότητα μερικά νέα screenshots.

Το Juicy Realm θα κυκλοφορήσει στο Steam στις 3 Μαίου 2018.