Η Universal, σε συνεργασία με την Frontier Developments plc, ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Jeff Goldblum θα επιστρέψει στο ρόλο του Dr. Ian Malcolm για το επερχόμενο βιντεοπαιχνίδι Jurassic World Evolution που αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι για PC, PlayStation®4 και Xbox One all-in-one. Βασισμένο στο πασίγνωστο franchise της Universal Pictures και υπο ανάπτυξη σε συνεργασία με την Universal, το παιχνίδι «βουτάει» στην μυθολογία του Jurassic World και καλεί τους παίχτες να αναλάβουν την διαχείριση του πάρκου, όπου έτσι θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν και να διαχειριστούν τον δικό τους Ιουρασικό Κόσμο.

Σήμερα, ο Jeff Goldblum μοιράστηκε ένα βίντεο για αυτό το γεγονός με το εξής μήνυμα:

Ο Jeff Goldblum εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως  Dr. Ian Malcolm στο Jurassic Park του 1993 και θα αναπαράγει τον ρόλο του για ακόμα μια φορά στο Jurassic World: Fallen Kingdom.

Το Jurassic World Evolution διηγείται μια ολοκαίνουργια ιστορία που αγγίζει τους βασικούς χαρακτήρες και τα γεγονότα από όλες τις ταινίες του Jurassic World franchise. Ο Jeff Goldblum, ως Dr. Ian Malcolm, καθοδηγεί τους παίκτες μέσω των ηθικών επιλογών και των τακτικών αποφάσεων που θα πρέπει να έχουν υπόψιν τους όταν δημιουργούν τα κτίρια και τα κελιά καθώς προσπαθούν να φτιάξουν ένα από τα καλύτερα πάρκα.

Το Jurassic World Evolution κυκλοφορεί το καλοκαίρι του 2018 σε PC και κονσόλες νέας γενιάς.