Γνωρίστε το Jail Island, μια νέα τοποθεσία στο One Piece World Seeker

Περισσότερα assets κυκλοφόρησαν σήμερα για το επερχόμενο One Piece World Seeker από την BANDAI NAMCO Entertainment Europe παρουσιάζοντάς μας μια εντελώς νέα περιοχή που θα είναι ανοιχτή προς εξερεύνηση.

Το πλήρωμα των Straw Hats φτάνει στο Jail Island όπου η ατμόσφαιρα και μόνο είναι αρκετά επικίνδυνη. Το Jail Island που ήταν γνωστό και ως Jewel Island – λόγω των πολύτιμων λίθων του – χρησιμοποιείται για τα τεχνολογικά του θαύματα, αλλά αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δηλητηριάζεται η ζωή των κατοίκων του. Πειρατές, κλέφτες και εισβολείς κάνουν την ζωή στο νησί ένα βάσανο.

Η Κυβέρνηση έφερε πίσω την τάξη και την ασφάλεια αλλά με ένα μεγάλο κόστος από πίσω. Μια μεγάλη ναυτική δύναμη και μια υποθαλάσσια επιχείρηση μας προιδεάζουν για κάτι χειρότερο. Μια νέα σκιά «αγκαλιάζει» όλο το μέρος, και ένα σκοτεινό μυστικό είναι έτοιμο να ταράξει τον κόσμο. A glooming shadow seems to be embracing the whole place, a dark secret that may shake the new world!

Το One Piece World Seeker θα κυκλοφορήσει το 2018 σε κονσόλες νέας γενιάς και υπολογιστές ως κομμάτι των ONE PIECE Big Projects.