Αν είστε από τα άτομα που αφιερώνουν άπειρες ώρες παίζοντας στο κινητό τους, τότε το συγκεκριμένο πακετάκι της Humble να είναι για εσάς. Εκτός από PC Games, το Humble Bundle προσφέρει και μια μεγάλη ποικιλία από Mobile τίτλους. Η διαφορά με τα υπόλοιπα Bundles είναι ότι ανάλογα με το ποσό των συνολικών χρημάτων που μαζεύονται, προσθέτονται και περισσότερα παιχνίδια στην λίστα (φυσικά μόνο για όσους έχουν προμηθευτεί το πακέτο «πάνω από τον μέσο όρο», δηλαδή 6.62 δολάρια). Επίσης τα παιχνίδια είναι Premium, «ξεκλειδωμένα», και με όλα τους τα καλούδια. ΠΡΟΣΟΧΗ, είναι μόνο για Android συσκευές.

bindle-square-red-transparent

Με $1 και πάνω:

Super Stickman Golf 2 Premium

Pumped BMX 2

Glorkian Warrior: The Trials of Glork

Polymer

Με $6.62 και πάνω:

Mikey Boots

Tower Dwellers

Devious Dungeon Premium

Με $8 και πάνω:

Wave Wave v2.0

Wayward Souls

 

[label variation=»label-info»] Συνολικό κόστος παιχνιδιών $23 [/label]

[label variation=»label-info»] Αποκλειστικά για Android συσκευές [/label]

Όλες τις παραπάνω προσφορές θα τις βρείτε εδώ.

Humble Bundle-2000w

[signoff icon=»star»]Για όσους δεν γνωρίζουν το Humble Bundle.

Εσείς αποφασίζετε την τιμή. Σχεδόν κάθε πλατφόρμα, παρόμοια με το Humble Bundle η οποία προσφέρει indie παιχνίδια και όχι μόνο, σας δίνει την δυνατότητα να αποκτήσετε τις προσφορές της με το ελάχιστο ποσό του ενός δολαρίου – 1.00 USD = 0.798082 EUR. Στην λίστα υπάρχουν όμως και τίτλοι τους οποίους μπορείτε να τους αποκτήσετε με λίγα παραπάνω χρήματα, 6$ ή και 15$. Φυσικά αυτό γίνεται συνήθως σε πιο πρόσφατους τίτλους η 4-Player πακέτα και όχι μόνο.

Εξαργυρώνονται στο Steam. Οτιδήποτε αγοράσετε θα μπορέσετε να το κάνετε redeem αυτόματα στο Steam λογαριασμό σας ή να το χαρίσετε σε κάποιον φίλο σας. Επιπλέον, κάποια από αυτά είναι και DRM-Free

Υποστηρίζετε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Το Humble Bundle είναι μία από τις λίγες πλατφόρμες που έχει σχέση με το gaming και παράλληλα υποστηρίζει δυναμικά σκοπούς φιλανθρωπίας. Εκτός από αυτό, πριν κάθε αγορά, μπορείτε να αποφασίσετε που θα πάνε όλα αυτά τα χρήματα. Στους Developers; Στους φιλανθρωπικούς οργανισμούς; Στο Humble το ίδιο;

Σας συστήνω να εγγραφείτε στα newsletters του Humble, γιατί σχεδόν κάθε εβδομάδα υπάρχουν και από καινούριες προσφορές (συμπεριλαμβανομένου και Mobile Games). Τέλος, το Humble προσφέρει:
1. Και το δικό του Store, γεμάτο με εκπτώσεις
2. DRM-Free Audio Books.[/signoff]