Το CowboyTV και το IGN Greece ανακοίνωσαν πριν από μερικές μέρες την επιστροφή του GameAthlon, και την συνεργασία τους με την FANTA ώστε η εκδήλωση να αποκτήσει μια πιο ποιοτική οπτική. Οι δύο ομάδες μας προσκαλούν αυτό το καλοκαίρι σε μια ακόμα εκδήλωση αφιερωμένη στο gaming και την eSports Ελληνική σκήνη με μοναδικά δώρα και events.

Το GameAthlon επιστρέφει για έκτη συνεχόμενη χρονιά και είναι προγραμματισμένο να λάβει χώρα στις 2 & 3 Ιουνίου του 2018 στο γήπεδο Tae-kwon-Do (Στάση τραμ Αγία Σκέπη) και θα περιλαμβάνει διαγωνισμούς, τουρνουά, δράσεις και εκθέματα από τα League of Legends, FIFA, παιχνίδια ξύλου, παιχνίδια αγώνων ταχύτητας, διαγωνισμούς Cosplay και παρουσιάσεις.

Επιπλέον, θα εμφανίζονται ως Guest Stars διάφοροι γνωστοί Έλληνες Youtubers της gaming σκήνης που μαζί με τα τουρνουά θα παρουσιάσουν νέους τίτλους, και κληρώσεις. Φυσικά, όσοι παρευρεθούν, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν νέους τίτλους στην κονσόλα της προτίμησής τους, να λάβουν μέρους σε διαγωνισμούς με διάφορα δώρα και να μπουν σε μεγάλες κληρώσεις.

Η ομάδα του Alttab.gr θα βρίσκεται εκεί και θα σας περιμένουμε για γνωριμίες, συζητήσεις και άφθονο gaming.

 

About The Author

Παίζει βιντεοπαιχνίδια από μικρός και τίποτα δεν τον σταματάει από το να συνεχίσει. Ονειρεύεται μια ζωή γεμάτη φίλους και γραφιστική. Προτιμάει τους υπολογιστές για την ψυχαγωγία του και δεν τα παρατάει τόσο εύκολα. Απολαμβάνει τα καλά και διασκεδαστικά παιχνίδια και δεν του αρέσει η ανούσια επιθετικότητα.

Related Posts