Με ένα νέο Developer Update, η Epic Games έφερε στους φίλους του Fortnite: Battle Royale μερικά μεγάλα νέα για το μέλλον του. Στο βίντεο που παραθέτεται παραπάνω, θα δούμε μερικές από τις μεγαλύτερες προσθήκες και αλλαγές που έρχονται στο 5ο update, όπως την προσθήκη νέων περιβαλλόντων στον χάρτη, περισσότερων περιοχών για loot και νέα events.

Ο Eric Williamson της Epic Games λέει χαρακτηριστικά:

Mε το πέρας του Χριστουγεννιάτικου event, θα αφαιρέσουμε τα Χριστουγεννιάτικα Δέντρα και Μπαούλα που έβγαιναν δίπλα τους.

Αυτό θα γίνει για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι το Event έχει τελειώσει. Ο δεύτερος είναι πως με όλα τα επιπλέον σημεία ενδιαφέροντος στην ενημέρωση του χάρτη, θα έχουμε και νέα μπαούλα θησαυρών, περισσότερα Ammo Crates και καλύτερο διαμοιρασμό του Loot, ώστε να υπάρχουν λιγότερα σπάνια αντικείμενα στον χάρτη.

Πέρα από τα ήδη υπάρχοντα μπαούλα, η Epic Games σκέφτεται να βάλει μερικά επιπλέον θεματικά μπαούλα που θα χωρίζονται ανά περιοχή:

Η νέα ενημέρωση θα προσθέσει νέα σημεία ενδιαφέροντος και νέες περιβαλλοντικές συνθήκες. Αυτά τα σημεία ενδιαφέροντος θα διαχωρίσουν κατάλληλα τον χάρτη, και θα δώσουν ιδιαίτερη σημασία στα σημεία που πέφτουν οι παίχτες.

Όσο για τα Biomes, ο βάλτος θα γίνει πιο βαθύς, τα βουνά περισσότερ…βουνά. Οι διαφορετικές περιοχές θα δίνουν μια πιο μοναδική αίσθηση.

Το Fortnite Battle Royale Update#5 αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.