Το FINAL FANTASY® XIV, το πασίγνωστο MMORPG της Square Enix σημειώνει ακόμα μία επιτυχία, καταγράφοντας πάνω από 10 εκατομμύρια εγγεγραμμένους παίχτες στην κοινότητά του. Σύμφωνα με το press release, η επιτυχία αυτή οφείλεται στα πολλά και διάφορα updates καθώς και στο συνεχόμενο περιεχόμενο που προστίθεται στον κόσμο της Eorzea.

H σημερινή ανακοίνωση ακολουθεί την κυκλοφορία του πιο πρόσφατου expansion με τίτλο FINAL FANTASY XIV: Stormblood™, που δίνει στο παιχνίδι δύο νέα playable jobs, επιπλέον επίπεδα δύναμης (level cap) και ανανεωμένη ιστορία που οδηγεί τους παίχτες σε άγνωστες περιοχές. Οι επιπλέον ενημερώσεις έφεραν και περισσότερα High-level Raids, βελτιώσεις στα Jobs, και έναν αριθμό από άλλα χαρακτηριστικά.

Τέλος, η είδηση αυτή σηματοδοτεί και την κυκλοφορία του Patch 4.06 και την έναρξη του Moonfire Faire seasonal event. Οι παίχτες μπορούν να λάβουν μέρος σε μια σειρά από Quests ενάντια σε επικίνδυνους αρχηγούς για να λάβουν εξοπλισμό και cosmetic rewards.

To FINAL FANTASY XIV δίνει την ευκαιρία σε νέους παίχτες να δημιουργήσουν έναν ολοκαίνουργιο λογαριασμό στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού και να επισκεφτούν τον κόσμο της Eorzea εντελώς δωρεάν μέσω του Free Trial. Διαφορετικά, μπορείτε να αγοράσετε το αρχικό παιχνίδι στην τιμή των 9,99€ μαζί με μια μηνιαία συνδρομή.

FFXIV_RedMage_VW FFXIV_Samurai_VW