Με μια ακόμα νέα ανακοίνωση, η BANDAI NAMCO Entertainment Europe παρουσιάσε έναν ακόμα από τους χαρακτήρες που θα προσθεθούν ως DLC στο Dragon Ball FighterZ της Arc System Works. Ο Vegito (SSGSS) θα είναι η νέα προσθήκη στο Roster του παιχνιδιού με τον Zamasu (Fused) να ακολουθεί μαζί του. Οι δύο χαρακτήρες θα αποτελούν το πακέτο του δεύτερου DLC.

Ο τρομερά δυνατός Vegito (SSGSS) προέρχεται από την ένωση των Goku και Vegeta με την χρήση των Potara σκουλαρικιών. Δανειζόμενος τα χαρακτηριστικά των δύο πολεμιστών και ενώνοντας τις δυνάμεις τους σε μια ενιαία, ο Vegito (SSGSS) είναι ένας πολεμιστής που εστιάζει στην τεχνική και την ταχύτητα καθώς και στις επιθέσεις αποστάσεως.

Η Meteor Ultimate επίθεσή του είναι το Final Kamehameha, που του επιτρέπει να εξαπολύειε ένα Ki-Blast είτε από το έδαφος, είτε από τον αέρα. Επίσης, ο Vegito Blue μπορεί να βγάλει ένα Ki-Generated Σπαθί που εξαπολύει την επίθεση Spirit Excalibur. Τέλος, η δραματική σκηνή αναπαράγεται μετά την μάχη ενάντια στον Zamasu (Fused) όταν τον αποτελειώνουμε με το Final Kamehameha.

Το DRAGON BALL FighterZ είναι διαθέσιμο στα Xbox One, PlayStation4, και PC μέσω STEAM. To DLC 2 θα κυκλοφορήσει για τους κατόχους του Season Pass στις 31 Μαίου 2018.