Με αφορμή τις φυσικές καταστροφές την περασμένη εβδομάδα στην Σερβία και στην Βοσνία Ερζεγοβίνη όπου μεγάλες πλημμύρες έπληξαν τις δυο χώρες και μάλιστα με 44 ανθρώπινες απώλειες αλλά και με ανυπολόγιστες υλικές ζημιές. Έτσι σε μία προσπάθεια για βοήθεια των πληγέντων περιοχών, ο Faruk «pita» Pita ο δημοφιλέστερος Βόσνιος παίχτης της CS:GO σκηνής πήρε την πρωτοβουλία να διοργανώσει ένα φιλανθρωπικό τουρνουά με μερικούς από τους καλύτερους παίχτες παγκοσμίως.

Μερικοί από αυτούς τους παίκτες είναι οι: forest (NiP), Get_right ( NiP), Friberg (NiP), Xitz (Nip), Fifflaren (Nip), Taz (Virtus.pro), Byali (Virtus.pro), Neo (Virtus.pro), pita (ex-SK), LEGIJA (Mousesports), Scream (Titan), NBK (Titan), markeloff ( Hellraisers), Twist (LGB), Delpan (ex-SK), JW (Fnatic), Eksem (Team Property) και ο SpawN πρώην επαγγελματίας παίκτης από την 1.6 του Counter Strike.

Περισσότεροι παίκτες αναμένεται να προστεθούν στο τουρνουά με σκοπό την δημιουργία 4 ομάδων των 5 ατόμων. Ακόμη δεν έχει αποφασιστεί το μέρος που θα διεξαχθεί το event όμως αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας καθώς και μια μεγάλη gaming εταιρία για support που θα δώσει προϊόντα για τους donators.

Μακάρι να μαζευτούν όσα περισσότερα χρήματα γίνεται ώστε να καλυφθούν έστω οι υλικές ζημιές γιατί το κόστος των ανθρώπινων ζωών είναι ανυπολόγιστο.