Κατά την διάρκεια ενός Livestream στην Ιαπωνία σήμερα, η Capcom ανακοίνωσε περισσότερες λεπτομέρειες και δημοσίευσε ένα νέο trailer για το επερχόμενο Monster Hunter: World. Μπορεί βέβαια, η κυκλοφορία αυτή να αφορά άμεσα τους παίχτες των PlayStation 4 και Xbox One, ωστόσο οι PC Gamers μπορούν να απολαύσουν μερικές παραπάνω πληροφορίες για το τι μπορούν να περιμένουν αργότερα μέσα στην χρονιά.

Το πρώτο πακέτο ειδήσεων αφορά τους Elder Dragons που, για μια ακόμα φορά στην ιστορία του Franchise, κάνουν την επιστροφή τους. Πρώτος δράκος είναι ο Kushala Daora, ένα θηρίο με μεταλλικό σώμα και την δύναμη να εξαπολύει δίνες αέρος για να απωθεί τους εχθρούς του. Από την άλλη, ο Teostra, ένα θηρίο που είναι μισός δράκος, μισός λιοντάρι, μπορεί να φυσάει φλόγες και μπαρούτι από το στόμα και τα φτερά του.  Ένα από τα νέα τέρατα που κάνουν την εμφάνισή τους είναι ο Dodogama, ένα wyvern που τρώει παίχτες και με την βοήθεια του «εκρηκτικού» του σάλιου μπορεί να μετατρέψει τις πέτρες σε θανατηφόρες βόμβες.

Τέλος, η Capcom γνωστοποίησε τα σχέδιά της για το μελλοντικό περιεχόμενο του παιχνιδιού. Οι δωρεάν ενημερώσεις περιεχομένου που θα ξεκινήσουν από την Άνοιξη του 2018 θα περιλαμβάνουν τον Deviljho, ένα από τα χαρακτηριστικά τέρατα της σειράς με περισσότερα να ακολουθούν στην πορεία.

Το Monster Hunter: World κυκλοφορεί επίσημα στις 26 Ιανουαρίου για PlayStation 4 και Xbox One με την έκδοση των PC να ακολουθεί το φθινόπωρο.