Μετά από αρκετό καιρό στο Steam Early Access, το Sandbox RPG της Funcom βασισμένο πάνω στο σύμπαν του Conan, έχει επιτέλους ημερομηνία κυκλοφορίας. Η εταιρεία ανακοίνωσε πως το παιχνίδι της θα κυκλοφορήσει μέσα στην νέα χρονιά σε ψηφιακή και υλική μορφή. Για να γιορτάσει αυτό το γεγονός, ετοίμασε ένα νέο trailer που μας δείχνει όλα όσα μας περιμένουν στην πλήρη έκδοση όπως το νέο σύστημα μάχης.

Το Conan Exiles, λαμβάνει χώρα σε έναν ανοιχτό κόσμο στον οποίο οι παίχτες καλούνται να επιβιώσουν, να χτίσουν το βασίλειό τους και να παλέψουν με άλλους βασιλιάδες ή βάρβαρους για την κυριαρχία στον κόσμο. Θα βρούμε ιστορικά στοιχεία, τέρατα και χαρακτήρες βγαλμένους από το σύμπαν του Conan του Βάρβαρου.

Ο Creative Director της Funcom, Joel Bylos είπε για την ανακοίνωση:

Η φάση του Early Access και τα Game Preview μας βοήθησαν αρκετά στην ανάπτυξη του Conan Exiles. Με το να λαμβάνουμε στοιχεία και ιδέες από τους παίχτες καταφέραμε να επικεντρώσουμε σε βελτιώσεις και επιδιορθώσεις, καθώς και σε νέο περιεχόμενο. Έχουμε ακόμα μερικούς μήνες μπροστά μας και αυτό δεν σημαίνει πως τελείωσαμε με τα bugs και τις βελτιώσεις. Εργαζόμαστε σκληρά σε νέο περιεχόμενο και μηχανισμούς – όπως την ζούγκλα και την υφαιστειακή περιοχή. 

Το Conan Exiles κυκλοφόρησε στο Steam Early Access στις 31 Ιανουαρίου 2017 σαν Local και Online Multiplayer παιχνίδι. Αναμένεται να κυκλοφορήσει πλήρως στις 8 Μαίου 2018.