Η Ε3 2017 ξεκινάει σε λίγες ώρες και η Electronic Arts έκανε έναν πρόλογο με την χθεσινή της παρουσίαση. Καθόλη την διάρκεια της παρουσίασης αυτής είδαμε μερικά νέα στοιχεία για επερχόμενα παιχνίδια της εταιρείας καθώς και νέους τίτλους που πρόκειται να κυκλοφορήσουν στο άμεσο μέλλον:

 

Battlefield 1 –  In the Name of the Tsar expansion Teaser Trailer

Ξεκινάμε με το επερχόμενο Expansion του Battlefield 1 που τιτλοφορείται ως «In the Name of the Tsar». Σύμφωνα με την EA, θα περιλαμβάνονται έξι νέοι χάρτες, ο Ρωσικός Στρατός και το Women’s Battalion of Death.

Επιπλέον, θα μπορούμε να προοδεύσουμε μέσα από νέες αποστολές, την ικανότητα να διαμορφόσουμε το στυλ παιχνιδιού μας μέσω των Specializations και μέσω του Game Mode, ‘Operations’.

Το In the Name of the Tsar Expansion αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

 

Anthem

Η BioWare αποκάλυψε τον νέο της τίτλο κατά την διάρκεια του EA και πρόκειται για ένα νέο IP από το Edmonton Studio. Το IP φέρει τον τίτλο ‘Anthem’ και μιλάμε για ένα Sci-Fi Adventure RpG. Σύμφωνα με το επίσημο κανάλι του παιχνιδιού στο Youtube, το Anthem αναμένεται να κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο του 2018:

Explore a landscape of primeval beauty, confront the dangers you find, and grow in power with every step. Subscribe now to see the latest Anthem gameplay videos and trailers. Release Date: Spring 2018

Μαζί με την ανακοίνωση, η εταιρεία δημοσίευσε και το σχετικό Teaser Trailer που μας αφήνει με αρκετές απορίες:

 

A Way Out

Το studio πίσω από το πανέμορφο Brothers: A Tale of Two Sons ετοιμάζει ένα νέο τίτλο που περιστρέφεται γύρω από την ίδια φόρμουλα. Ο Josef Fares, δημιουργός του παιχνιδιού, ανακοίνωσε το ‘A Way Out’, is ένα παιχνίδι που επικεντρώνεται σε δύο πρωταγωνιστές. Η διαφορά με το Brothers είναι πως το A Way Out είναι Co-op Only, που σημαίνει πως δεν μπορούμε να παίξουμε μόνοι μας αλλά με έναν φίλο μας, τοπικά ή διαδικτυακά.

Το A Way Out ξεκινάει μέσα σε μια φυλακή όπου οι Vincent και Leo ψάχνουν έναν τρόπο απόδρασης. Μπορούμε να λύσουμε τους γρίφους και τα προβλήματά μας με διαφορετικούς τρόπους και κάθε πράξη μας έχει μοναδικό αποτέλεσμα στο τέλος. Μετά την απόδρασή μας θα πρέπει να ξεφύγουμε από το κηνυγητό με την βοήθεια οχημάτων, όπλων και φυσικά μέσω τρεξίματος και κρυψίματος.

Το Α Way Out αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2018.

 

FIFA 18 The Journey: Hunter Returns Teaser Trailer

Σειρά έχει μία από τις μεγαλύτερες σειρές της Electronic Arts, το FIFA. Στο νέο trailer θα δούμε πάλι τον Alex Hunter, το αστέρι του Story Mode «The Journey» από το FIFA 17, o οποίος επιστρέφει στο FIFA 18 για να συνεχίσει την επιτυχημένη καριέρα του.

 

Need for Speed Payback – Επίσημο Gameplay Trailer

Το EA Play συνεχίστηκε με το επίσημο Gameplay Trailer του επερχόμενου Need For Speed: Payback. Η εταιρεία είπε πως οι παίχτες θα μπουν πίσω από το τιμόνι ενός φανταστικού παιχνιδιού οδήγησης γεμάτο δράση. Θα περιλαμβάνονται τρεις χαρακτήρες, καθένας με τα δικά του ξεχωριστά χαρακτηριστικά ενώ το επίκεντρο θα βρίσκεται στην παραμετροποίηση των οχημάτων μας.

Το Need for Speed: Payback αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου 2017.

 

Star Wars: Battlefront 2 – Επίσημο Gameplay Trailer

Τέλος, η Electronic Arts δημοσίευσε ένα νέο Gameplay Trailer για το Star Wars: Battlefront 2.

Το Star Wars: Battlefront 2 αναπτύσσεται για ακόμα μια φορά με την βοήθεια της the Frostbite 3 Engine. Στο Trailer θα δούμε την επιστροφή των Android και αγαπημένων μας ηρώων και κακών όπως του Darth Maul αλλά και την εισαγωγή νέων όπως των Kylo Ren και Rey από το Star Wars: The Force Awakens. Το Battlefront 2 υπόσχεται υποστήριξη split-screen, δωρεάν περιεχόμενο και επιστροφή παλιών, αγαπημένων Game Modes.

Το Star Wars: Battlefront 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο.