Το Dying Light είναι ένα επιτυχημένο Survival FPS που «γεννήθηκε» σε μια εποχή που τα Zombie Games ήταν το κεντρικό θέμα πολλών παιχνιδιών. Η Techland λοιπόν, αναγνωρίζοντας αυτήν την επιτυχία, ανακοίνωσε πως η ομάδα συνεχίζει να φτιάχνει περιεχόμενο για το παιχνίδι. Σύμφωνα με το press release, το Dying Light ετοιμάζεται να δεχθεί νέους εχθρούς, νέα gameplay mechanics, περισσότερες αποστολές και κεφάλαια στην ιστορία καθώς και νέες περιοχές.  

Τα νέα αυτά μας προετοιμάζουν σίγουρα για κάτι μεγάλο και σημαντικό από την εταιρεία. Προς το παρόν, το μόνο σίγουρο είναι ότι τα DLC θα κυκλοφορήσουν κατά την διάρκεια των 12 επόμενων μηνών και θα είναι εντελώς δωρεάν για τους κατόχους του παιχνιδιού σε οποιοδήποτε σύστημα ψυχαγωγίας – κονσόλες ή υπολογιστές.

Μαζί με το δωρεάν περιεχόμενο, η Techland υπόσχεται να βελτιώσει και την εμπειρία μας όσον αφορά το gameplay με βελτιώσεις και τροποποιήσεις καθώς και παραπάνω community events. Επιπλέον, θα ιδρυθεί μια νέα πλατφόρμα για την κοινότητα στην οποία οι φίλοι του παιχνιδιού θα μπορούν να επηρεάσουν τις αποφάσεις τις εταιρείας για μελλοντικό περιεχόμενο.

Το πρώτο Content Drop για το Dying Light είναι αφιερωμένο στους νέους εχθρούς, θα κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες βδομάδες και σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση για τα 10 δωρεάν DLC.