Η Bandai Namco Entertainment Europe ανακοίνωσε σήμερα πως το DRAGON BALL XENOVERSE 2, στα πλαίσια των εορτασμών για την πρώτη του επέτειο θα δεχθεί ένα μεγάλο Update με δωρεάν και όχι μόνο, περιεχόμενο. Πιο συγκεκριμένα, οι παίχτες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το επι-πληρωμή Extra Pack 1 και ένα νέο game mode.

Στο Extra Pack 1 βρίσκονται νέοι χαρακτήρες όπως οι Tapion, Android 13, Dabura και Buu (Gohan Absorbed) και ο Zamasu ως δάσκαλος. Μαζί με τους χαρακτήρες έχουμε τέσσερα νέα κοστούμια, 5 Parallel Quests, 13 νέες ιδιότητες και άλλα.

Με το φθινοπωρινό Update το DRAGON BALL XENOVERSE 2 θα δεχθεί και το Hero Colosseum mode, ένα δωρεάν game mode που δίνει στους παίχτες ένα πεδίο μάχης σαν σκακιέρα. Εκεί θα βάζουμε τις ψηφιακές μας φιγούρες σε ένα παιχνίδι στρατηγικής ενάντια σε άλλους παίχτες. Κάθε φιγούρα έχει διαφορετικές ιδιότητες και επίπεδα σπανιότητας και θα βοηθούν με διαφορετικό τρόπο στην έκβαση μιας μάχης. Το Free Update θα δίνει επίσης ένα νέο Expert Mission, Raid Quest και την δυνατότητα να αλλάζουμε την μουσική του Background.

To DRAGON BALL XENOVERSE 2 είναι διαθέσιμο για PlayStation®4, Xbox One, STEAM® και Nintendo Switch