Με το πέρας του Dota 2 The International 2017, λογικό θα ήταν να σκεφτούμε πως τόσο εμείς, όσο και η Valve θα συνεχίζαμε την ζωή μας χωρίς συγκινήσεις.  Η μεγάλη εταιρεία όμως είχε άλλα σχέδια μιας και κατά την διάρκεια των τελικών αποκαλύφθηκαν δύο νέοι ήρωες που πρόκειται να προσθεθούν στο ήδη μεγάλο roster.  Μαζί με την αποκάλυψη των ηρώων, η Valve δημοσίευσε και το σχετικό reveal trailer για τους ήρωες χωρίς (γνωστά) ονόματα και skills.

Στο Cinematic Trailer θα δούμε τους δύο ήρωες εν δράσει με κύριο πρωταγωνιστή έναν γάτο (ή λιοντάρι, όπως το δει κανείς) που παραπέμπει στον παπουτσωμένο γάτο χωρίς…τις μπότες. Από την άλλη, η Sylph, είναι μια νεράιδα που χρησιμοποιεί ένα μικρό σκοτεινό πλασματάκι για όπλο της. Η Sylph ανακαλύφθηκε μέσα στα αρχεία του Update του Μαίου. Οι πληροφορίες που δόθηκαν μέσω της ανάρτησης στο Reddit μεταφράζονται ως εξής:

Η Sylph είναι ένα μυθολογικό πνεύμα του αέρα. Ο όρος προέρχεται από τον 16ο αιώνα 16th και τα έργα του Παράκελσου, που περιγράφουν τις Νύμφες ως αόρατα πλάσματα του αέρα.

ΟΜΩΣ: Η Syl (Silva) αποτελεί ρίζα του «ξύλου, δάσους» και ίσως να έχει σχέση με το Iron Branch ως easter egg.

Ενώ παράλληλα δόθηκαν και οι τέσσερις ενδεχόμενες ιδιότητες

  • Grapple
  • Shadow Realm
  • Flash Powder
  • Will-O-Wisp

Η Valve δεν έχει επιβεβαιώσεις για τα ονόματα και τις ιδιότητες των ηρώων αλλά δεν θα αργήσουν να βγουν στο φως.

Οι νέοι ήρωες θα είναι κομμάτι του Dueling Fates patch, χωρίς όμως να είναι γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της ενημέρωσης. Και σίγουρα, το Dueling Fates είναι από τις ενημερώσεις για τις οποίες ανυπομονούμε μιας και έχουμε να δούμε νέους ήρωες από τον προηγούμενο Δεκέμβρη.