Μια ευχάριστη είδηση έκανε σήμερα την εμφάνισή της στο διαδίκτυο και αυτή αφορά το multiplayer mode του Star Wars: Battlefront 2, ενός αγαπημένου παιχνιδιού από τα παλιά. Η υποστήριξη του διαδικτυακού παιχνιδιού σταμάτησε το 2014  όταν το GameSpy matchmaking έκλεισε μετά από χρόνια. Με την παύση της επίσημης υποστήριξης, πολλοί παίχτες παρατήσανε το παιχνίδι ενώ άλλοι προσπάθησαν να φτιάξουν δικούς τους server.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του GOG, το παιχνίδι έλαβε ένα μεγάλο update με το οποίο είναι διαθέσιμο το Multiplayer Mode μαζί με Crossplay μεταξύ σε GOG Galaxy και Steam:

Star Wars: Battlefront II (Classic, 2005), το πολυβραβευμένο shooter τεραστίων διαστάσεων, έλαβε μια πολύ μεγάλη ενημέρωση. Με την βοήθεια του GOG Galaxy, το Multiplayer Mode του παιχνιδιού επανήλθε ενώ προσθέθηκε η δυνατότητα Crossplay ανάμεσα σε GOG Galaxy και Steam.

Ενώ η Disney πρόσθεσε με την σειρά της:B

Φίλοι του Star Wars πανηγυρίστε! Η υποστήριξη του Multiplayer επέστρεψε για το Battlefront II. Τώρα μπορείτε να τραβήξετε τους φίλους σας στην 501η λεγαιώνα και να πολεμίστε μαζί με άλλους 64 παίχτες σε μια τεράστια μάχη για τον έλεγχο του γαλαξία.

Έτσι, η αναμονή για το νέο Star Wars Battlefront II γλυκαίνει μιας και μπορούμε να ξαναζήσουμε τις μεγάλες μάχες του παρελθόντος με τους αγαπημένους μας troopers και ήρωες.