Η Bandai Namco και η LEVEL-5 ανακοίνωσαν πριν από λίγες ώρες πως το anime-styled RPG, Ni No Kuni II: Revenant Kingdom, πήρε την χρυσή σφραγίδα και αναμένεται να κυκλοφορήσει κανονικά μέσα στον Μάρτιο.

Το Ni No Kuni II: Revenant Kingdom θα δώσει στους παίχτες μια διαφορετική ιστορία από αυτή του πρώτου η διήγηση της οποίας θα γίνεται μέσα από τα μάτια του Evan και των συντρόφων του. Ο Evan προσπαθεί να πάρει πίσω τον θρόνο του και παράλληλα να διαχειριστεί τους συντρόφους και υπηκόους του μέσα από καθημερινές ασχολίες και διαφορετικά Modes.

Οι παίχτες θα μπορούν να φτιάξουμε μαγαζιά, φάρμες, στρατόπεδα, και άλλα σημαντικά κτήρια ώστε να βοηθήσουν το βασίλειό τους να ανθίσει. Θα μπορούμε να προσλάβουμε προσωπικό για να λειτουργήσει όλες μας τις εγκαταστάσεις και να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε όλα όσα χρειαζόμαστε για την περιπέτειά μας. Στο δεύτερο mode, οι παίχτες θα μπορούν να διαχειριστούν έναν στρατό μέσα σε μάχες μεγάλου σκέλους και να κατατροπώσουν εχθρικά οχυρά για δόξα και χρήμα.

Ο Stephen Akana, Brand Manager της BANDAI NAMCO Entertainment America, είπε για το γεγονός:

Το Ni No Kuni II: Revenant Kingdom είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι που δημιουργήθηκε από μερικούς ταλαντούχους επαγγελματίες της βιομηχανίας των βιντεοπαιχνιδιών, των anime και της μουσικής. Τα μοναδικά του περιβάλλοντα, η γοητευτική ιστορία του, και το γεμάτο δράση σύστημα μάχης του σίγουρα θα αναστατώσουν την φαντασία των παιχτών όλου του κόσμου.

Το Ni No Kuni II: Revenant Kingdom αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 Μαρτίου 2018.