Με μια ξαφνική ανακοίνωσή στην επίσημη ιστοσελίδα της, η Blizzard ψάχνει για Senior Software Engineers, υπεύθυνους για την δημιουργία και σχεδιασμό οχημάτων για το επόμενο «ανεπίσημο first-person τίτλο» που ετοιμάζει. Μια παρόμοια ανακοίνωση είχε γίνει και τον Νοέμβριο η οποία ζητούσε δύο Lead Software Engineers, πιθανότητα για τον ίδιο τίτλο.

Ο Senior Software Engineers θα έχει ως εργασία να δημιουργεί οχήματα και να διαχειρίζεται τα χαρακτηριστικά χειρισμού τους. Εκτός από αυτά, δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για να μας βοηθήσουν να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται ο νέος τίτλος. Αυτό που ξέρουμε μέχρι στιγμής είναι οτι μιλάμε για έναν τίτλο πρώτου προσώπου, και πως θα περιλαμβάνει οχήματα.

Τα Listings εμπλουτίζονται σχεδόν κάθε μήνα και αυτό μας κάνει να αναρωτιόμαστε για το πόσο σύντομα θα ακούσουμε κάποια νέα ανακοίνωση από την εταιρεία. Δεδομένων των παιχνιδιών που κυκλοφορούν και κάνουν θραύση αυτή την περίοδο, ο νέος τίτλος θα μπορούσε να είναι ένα Battle Royale παιχνίδι με την χαρακτηριστική τέχνη της εταιρείας.

Όπως και να’χει, φαίνεται πως η χρονιά μας επιφυλάσσει μεγάλες ειδήσεις. Μπορεί να μην έχουμε κάποιο νέο σύντομα, αλλά η επόμενη BlizzCon μπορεί να καταρρίψει τα πάντα.