Η Ubisoft δημοσίευσε ένα νέο CGI trailer για το Assassin’s Creed: Origins και ανακοίνωσε παράλληλα ένα νέο game mode που θα είναι διαθέσιμο μετά την κυκλοφορία. Με τίτλο «Discovery Tour by Assassin’s Creed: Ancient Egypt», οι παίχτες θα μπορούν να εξερευνήσουν την Αρχαία Αίγυπτο και να μάθουν την ιστορία της μέσω από διάφορες ηχητικές ξεναγήσεις.

Οι παίχτες θα μπορούν να εξερευνήσουν ελεύθερα την τρισδιάστατη αναπαράσταση της Αρχαίας Αιγύπτου στο Origins, χωρίς να εμπλέκονται στην ιστορία ή σε μάχες στον δρόμο. Οι περιοχές που θα μπορούν να επισκεφτούμε ξεκινάνε από την Αλεξάνδρια και τις όχθες του Νείλου και επεκτείνονται στα πέρατα της χώρας.  Το Discovery Tour θα προσφέρει ξεναγήσεις από ιστορικούς και Αιγυπτιολόγους, και κάθε μία θα εστιάζει σε μια διαφορετική προοπτική της Πτολεμαϊκής Αιγύπτου με τις μεγάλες πυραμίδες και την ζωή της Κλεοπάτρας.

Το Assassin’s Creed Origins αναμένεται να κυκλοφορήσε στις 27 Οκτωβρίου 2017.  Το Discovery Tour by Assassin’s Creed: Ancient Egypt θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2018.