Το Assassin’s Creed Origins κατόρθωσε να λάβει μια θέση στις καρδιές όλων των παιχτών και να θεωρηθεί ένα από τα καλά παιχνίδια της χρονιάς. Αλλά ως ένα Single-player παιχνίδι είναι δύσκολο να παραμείνει ως η κύρια ασχολία μας την στιγμή που υπάρχουν είδη όπως τα MOBA ή παιχνίδια όπως το PUBG. Γι’αυτό το λόγο, κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου που μας πέρασε, η Ubisoft αποκάλυψε μερικά στοιχεία που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο παιχνίδι μέσα στον Δεκέμβρη.

Η αποκάλυψη έγινε μέσω Blog Post στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού, το πρώτο πακέτο πληροφοριών αφορά το νέο επίπεδο δυσκολίας ‘Nightmare’. Εδώ, οι εχθροί είναι πιο ανθεκτική σε ζημιά και στο ίδιο επίπεδο με το δικό μας έστω ώστε κάθε μάχη να είναι μια διαφορετική δοκιμασία για εμάς.

Ένα νέο quest με τίτλο «Here Comes a New Challenger» φέρνει μαζί του ένα νέο ‘horde mode’. Μεταφερόμαστε στην Cyrene Arena όπου πρέπει να αντιμετωπίσουμε κύμματα εχθρών και σύμφωνα με την Ubisoft καλό θα ήταν να ανέβουμε στο επίπεδο 32 και μετά να προσπαθήσουμε.

Τέλος, το God in the Trials of the Gods event, ένα mode που θα διαρκέσει για μικρό χρονικό διάστημα, στέλνει τους παίχτες σε μια δοκιμασία ενάντια σε έναν παντοδύναμο Θεό της Αιγύπτου, τον Sekhmet, ενώ οι παίχτες που έχασαν τα Event των Anubis και Sobek θα έχουν μια ακόμα ευκαιρία να τους αντιμετωπίσουν.

Μια ακόμα προσθήκη για αυτό τον μήνα είναι αυτή ενός «Event Έκπληξη» για το οποίο δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα. Το μόνο που έχουμε ως ένδειξη είναι το:

Τα φτερά αυτά μοιάζουν πολύ με αυτά του Chocobo από την σειρά Final Fantasy. Δεν θα μας έκανε εντύπωση να δούμε κάποιο collaboration με την Square Enix και το Final Fantasy XV μιας και η Ιαπωνική Εταιρεία συνεργάστηκε με την Ubisoft για ένα μοναδικό event στο πετυχημένο της RPG, μέσα στον Αύγουστο.