Λόγω της επετείου των 30 χρόνων από την δημιουργία της εταιρείας, η Ubisoft αποφάσισε να μας το παίξει καλή και να μας μοιράζει δωράκια. Συγκεκριμένα, κάθε μήνα μέχρι το τέλος του 2016, η Ubisoft θα χαρίζει στους χρήστες του Uplay (ναι, υπάρχει αυτό το μειονέκτημα) ένα παιχνίδι από τις παλιές της εποχές. Ενδεχομένως κρατάμε τα μάτια μας ανοιχτά για κάποιο παλιό Rainbow Six ή Ghost Recon.

Από τις 13 Ιουλίου, στο Uplay θα είναι διαθέσιμο για Download το πρώτο παιχνίδι της σειράς Splinter Cell, ένας κλασσικός Stealth τίτλος που κυκλοφόρησε το 2002 και ανέβασε τον πήχη για τα Stealth παιχνίδια της εποχής. Βασισμένα στα μυθιστορήματα του Tom Clancy, λαμβάνεται τον ρόλο του Sam Fisher, ειδικού πράκτορα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ο οποίος καλείται κάθε φορά να αντιμετωπίσει τρομοκρατικές απειλές ανά την υφήλιο. Το Gameplay βασίζεται στην Stealth προσέγγιση κάθε επιπέδου, με μία ποικιλία διαφορετικών μονοπατιών που ο παίχτης μπορεί να ακολουθήσει ώστε να φέρει εις πέρας την αποστολή του. Στην διάρκεια κάθε πίστας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλά διαφορετικά όπλα, τόσο για κοντινή όσο και μακρινή χρήση ώστε να εξουδετερώσετε τους εχθρούς σας.

Η Ubisoft δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια καλούδια, και αφού οι πρόσφατοι τίτλοι της δεν εντυπωσιάζουν, μπορούμε πάντα να ανατρέχουμε στις παλιές καλές της εποχές. Μην το σκέφτεστε, κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και αποκτήστε δωρεάν ένα από τα αγαπημένα μου Stealth παιχνίδια.