Μετά από αρκετό καιρό, η Creative Assembly ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας ενός νέου DLC για το Total War: Warhammer 2. Έτσι, ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στρατηγικής της χρονιάς λαμβάνει ένα νέο Campaign στον Τάφο των Βασιλέων μαζί με νέα στρατεύματα, Legendary Lords, quests, ικανότητες και ακόμα περισσότερα.

Το Rise of the Tomb Kings έρχεται μετά την αποκάλυψη του Total Warhammer 2 Mortal Empires campaign map, και θα καλύψει τα κενά που υπήρχαν στο Eye of the Vortex και Mortal Empires Campaigns.

 is a campaign pack that’s due on January 23, 2018 for the game’s Eye of the Vortex campaign and Mortal Empires.

H SEGA περιγράφει το Campaign Pack ως εξής:

Κάποτε, το αρχαίο βασίλειο της Nehekhara στεκόταν ως το απόγειο του ανθρώπινου πολιτισμού human civilisation. Ένας χρυσός αιώνες όπου οι πόλεις ήταν πανέμορφες και μεγαλοπρεπείς, τα στρατεύματα τους κατακτούσαν ολόκληρες χώρες και οι Βασιλείς τους διοικούσαν ως Θεοί ανάμεσα σε θνητούς. Αυτό το βασίλειο όμως καταστράφηκε από την σκοτεινή μαγεία των Nagash: με μια κίνηση, οι ζωντανοί αφανίστηκαν και οι νεκροί σηκώθηκαν από τους τάφους τους.

Όμως, ο Θάνατος δεν είναι εμπόδιο για την δόξα των Tomb Kings. Σε αυτή την νέα κατάστασή τους, θα δουν την αυτοκρατορία της Nehekhara να γίνεται ξανά σπουδαία!

Το Το Rise of the Tomb Kings εισάγει τέσσερα νέα playable factions, το καθένα με τους δικούς τους Legendary Lords και νέους μηχανισμούς για το campaign. Το Rise of the Tomb Kings θα εισάγει επίσης, μια πληθώρα από μοναδικά και εντυπωσιακά στρατεύματα που θα προσφέρουν περισσότερο βάθος.

Η Sega τονίζει οτι λόγω της συνδρομής των παιχτών, το Rise of the Tomb Kings θα περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο Story Campaign με ξεχωριστά Quests και ιδιότητες, αντικείμενα και όπλα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και την φύση του DLC.

To Total War: Warhammer 2’s Rise of the Tomb Kings campaign pack αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 Ιανουαρίου 2018.