Όπως χάζευα στο διαδίκτυο, λίγες ώρες πριν πέσω για τον καθιερωμένο βραδυνό ύπνο, έπεσα πάνω σε μια ανακοίνωση για ένα παιχνίδι που ομολογώ πως δεν γνώριζα καν την ύπαρξή του. Ωστόσο, με μια ματιά στο Release Date Announcement Trailer και διαβάζοντας μερικές παραπάνω πληροφορίες γύρω από αυτό, έχω να πω πως ίσως μιλάμε για ένα επερχόμενο διαμάντι.

Το Iconoclasts ανακοινώθηκε πρώτη φορά μέσα στο 2012 ενώ αργότερα, τον Ιούλιο του 2015 άνεβηκε και στο Steam Greenlight  – ένα πρόγραμμα που πλέον δεν υπάρχει. Το ενδιαφέρον indie παιχνίδι αναπτύσσεται από τον Joakim ‘Konjak’ Sandberg εδώ και αρκετά χρόνια και πλέον έχουμε μια σταθερή ημερομηνία κυκλοφορίας.

Στο Iconoclasts οι παίχτες έχουν τον ρόλο της Robin, μιας ορφανής 17-άχρονης κοπέλας που εργάζεται ως μηχανικός – μια εργασία που απαγορεύεται στον κόσμο που ζει. Οι One Concern, ένας στρατός που φροντίζει για την τάξη και την ασφάλεια της πόλης, θεωρεί πως η αλληλεπίδραση με τις μηχανές αποτελεί αδίκημα.

Σύμφωνα με το παραπάνω trailer, θα διαπιστώσουμε αμέσως πως πρόκειται για ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, με πανέμορφο σχέδιο, εντυπωσιακά γραφικά και animations, και συστήματα που αναμειγνύουν στοιχεία των Action Platformers με το βάθος των RPG.

Το Iconoclasts αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PC μέσω Steam και GOG, PS4 και PSVita στις 23 Ιανουαρίου 2018.

About The Author

Παίζει βιντεοπαιχνίδια από μικρός και τίποτα δεν τον σταματάει από το να συνεχίσει. Ονειρεύεται μια ζωή γεμάτη φίλους και γραφιστική. Προτιμάει τους υπολογιστές για την ψυχαγωγία του και δεν τα παρατάει τόσο εύκολα. Απολαμβάνει τα καλά και διασκεδαστικά παιχνίδια και δεν του αρέσει η ανούσια επιθετικότητα.

Related Posts