Οι Versus Evil και Stoic έκαναν γνωστή την ημερομηνία κυκλοφορίας του τελευταίου κεφαλαίου της σειράς Banner Saga, και αυτή θα είναι στις 24 Ιουλίου. Μαζί με την ανακοίνωση, δόθηκε στην δημοσιότητα ένα καινούργιο trailer.

Ο John Watson, Διευθύνων του Τεχνικού Τμήματος της Stoic είπε:

“Banner Saga 3 represents the feeling of closure but also immense accomplishment to a trilogy that has been at the very fabric of our lives for many years. We’re ever thankful to the fans and backers that have shared this epic journey with us and helped us deliver what we feel is a fitting end to our Viking adventure.”

Στον επίλογο της σειράς Banner Saga, οι παίκτες καλούνται να ξεκινήσουν για το τελευταίο τους ταξίδι πέρα από το Wall of Darkness, γνωρίζοντας μια πλευρά του σύμπαντος του Banner Saga όπως δεν έχει αποτυπωθεί ξανά. Η ροή του παιχνιδιού δεν θα διαφέρει από τα προηγούμενα και το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε όλες τις πλατφόρμες. Επίσης θα είναι διαθέσιμο ξεχωριστά, προς αγορά, το soundtrack του παιχνιδιού. Ήρθε η στιγμή να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να δούμε επιτέλους τον πραγματικό εαυτό των χαρακτήρων.

Το Banner Saga 3 θα κυκλοφορήσει για PC, PlayStation 4, Nintendo Switch & Xbox One, ταυτόχρονα. Μπορείτε να το βρείτε στην πλατφόρμα του Steam σε μορφή pre-order, στα 24,99€.