Μετά την κυκλοφορία του στο PS4, το Final Fantasy 12: The Zodiac Age βρίσκει επιτέλους τον δρόμο του στους υπολογιστές. Η ανακοίνωση έγινε από την Square Enix και σύμφωνα με αυτή, η PC έκδοση του παιχνιδιού θα περιέχει όλα τα χαρακτηριστικά που περιμένουμε σε μια τέτοια έκδοση.

Το The Zodiac Age αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα και μαζί του θα φέρει αναλύσεις πάνω από 1080p με 21:9 ultra-wide monitors και καρέ των 60FPS καθώς και modes όπως τα New Game Plus και New Game Minus. Επιπλέον, υπάρχουν τρεις επιλογές για την μουσική και θα είναι άμεσα διαθέσιμα και μια νέα λειτουργία γνωστή ως ‘Maximise License Points and Gil’ που θα δίνει στους παίχτες μέγιστους πόντους από την οθόνη των ρυθμίσεων.

Το Final Fantasy 12: The Zodiac Age λαμβάνει χώρα στο Ivalice. Δύο μεγάλες δυνάμεις, η Rozaria Empire και η Archadia Empire, πολεμούν η μία την άλλη και στην μέση του πολέμου βρίσκεται το μικρό βασίλειο της Dhalmasca, όπου πραγματοποιούταν ο γάμος της πριγκίπισσας Ashe και του πρίγκιπα Rassler. Έτσι, η Dhalmasca καλείται να απαντήσει στην απειλή του πολέμου, με αποτέλεσμα να γίνεται η ίδια το πεδίο της μάχης.

Το Final Fantasy 12: The Zodiac Age αναμένεται να κυκλοφορήσει 1 Φεβρουαρίου 2018.