Η Ghostlight ανακοίνωσε σήμερα πως το JRPG της με τίτλο Lost Dimension, θα κυκλοφορήσει σύντομα στους υπολογιστές. Το παιχνίδι της Ghostlight κυκλοφόρησε πρώτα στο PS3 και το PSVITA και σύμφωνα με την εταιρεία η έκδοση των υπολογιστών θα έχει ενισχυμένα χαρακτηριστικά.

Στο Lost Dimension οι παίχτες θα βρεθούμε στο μέλλον, σε έναν κατεστραμμένο κόσμο που διοικείται από την τρομοκρατική οργάνωση του ‘The End’, που ετοιμάζεται να εξαπολύσει μια νέα καταστροφική επίθεση και να καταστρέψει όλη την ανθρωπότητα. Για να αντιμετωπιστεί αυτή η απειλή, μια Ειδική Ομάδα Κρούσης σχηματίζεται από έντεκα νεαρά άτομα με υπερφυσικές δυνατότητες. Αυτή η ομάδα προσπαθεί να βάλει ένα τέλος στα σχέδια του The End και να σώσει τον κόσμο καταστρέφοντας το αρχηγείο του και την οργάνωση σαν σύνολο.

Το JRPG της Ghostlight έχει Turn-based σύστημα μάχης. Οι παίχτες θα μπορούν να δημιουργούν συμμαχίες και δεσμούς με τους φίλους τους και να χρησιμοποιούν τις υπερφυσικές τους ικανότητες για να εντοπίζουν τους προδότες. Αυτό σημαίνει πως σε κάθε playthrough θα υπάρχουν διαφορετικοί προδότες σε κάθε όροφο του πύργου και θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το μυαλό μας για να εντοπίσουμε κάθε φορά ποιος είναι υπεύθυνος για τις «ατυχίες» μας.

Το Lost Dimension θα κυκλοφορήσει στο Steam στις 30 Οκτωβρίου 2017.