Με το PUBG να συνεχίζει την ανοδική του πορεία, είναι φυσικό να δούμε και άλλες εταιρείες ή παιχνίδια να προσπαθούν να φτάσουν αυτή την επιτυχία με αντίστοιχα Modes. Ωστόσο, ποτέ δεν περιμέναμε πως ένα Competitive FPS όπως το Paladins: Champions of the Realm θα υιοθετούσε ένα ‘Battle Royale Mode’ στα ήδη υπάρχοντά του.

Κατά την διάρκεια της Hi-Rez Expo 2018, η εταιρεία αποκάλυψε την ανάπτυξη του Paladins: Battlegrounds, του «πρώτου Hero-Shooter Battle Royale mode» που συνδιάζει το είδος της φαντασίας και του Hero Shooter με το Survival.

H λογική του «Paladins: Battlegrounds» είναι αυτή που γνωρίσαμε και από το H1Z1 ή PUBG – Εκατό παίχτες βρίσκονται αντιμέτωποι σε έναν μεγάλο χάρτη και πρέπει να μαζέψουν αντικείμενα, να βρεθούν σε σημεία, να επιβιώσουν και να βγούν οι μόνοι νικητές:

Σχεδιασμένο από το μηδέν για να παίζεται σε ομάδες, οι παίχτες πρέπει να συνεργαστούν για να επιβιώσουν στο Paladins: Battlegrounds. «Οι Support ήρωες πρέπει να δουλεύουν ώστε να κρατάνε την Πρώτη Γραμμή ζωντανή, την στιγμή που οι DPS ήρωες πρέπει να δολοφονήσουν τους αντιπάλους τους.

Οι παίχτες θα βρεθούν σε έναν μεγάλο χάρτη — 300 φορές μεγαλύτερο από ένα τυπικό χάρτη του Paladins Siege. Τότε ανεβαίνουν στα Mounts τους και αρχίζουν την εξερεύνηση όπου πρέπει να βρουν αντικείμενα και Zeppelins που ρίχνουν Legendary Gear.

To Paladins: Battlegrounds αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στην χρονιά.