Νέες απειλές, περισσότερο σκοτάδι, εχθροί που προέρχονται από κάποιο μυθιστόρημα του Lovecraft, και πολλές νέες προκλήσεις μας περιμένουν στο πρόσφατο DLC του Darkest Dungeon, ονόματι The Color of Madness.

To Darkest Dungeon, o απαιτητικός τίτλος που ξεκίνησε ως ένα Early Access παιχνίδι με συνεχόμενες ενημερώσεις, έχει δεχθεί αρκετό δωρεάν περιεχόμενο αλλά και DLCs που το καθιστούν ως ένα «ολοκληρωμένο παιχνίδι». Σήμερα, η Red Hook Games ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Color of Madness DLC μαζί με μια μεγάλη λίστα από αλλαγές και προσθήκες. Μάλιστα, η λίστα είναι τόσο μεγάλη που δεν μπορούμε να την αναρτήσουμε στο παρόν άρθρο καθώς αριθμεί πάνω από 30 σελίδες στο αντίστοιχο έγγραφο.

Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης, οι αλλαγές αυτές έγιναν με την βοήθεια της κοινότητας. Τους τελευταίους μήνες, οι σχεδιαστές προσπάθησαν να βρουν τρόπους για να κάνουν το σύστημα μάχης καλύτερο, και να φέρουν αλλαγές ισορροπίας που θα επωφελούσαν το gameplay γενικότερα.

Η λογική πίσω από την ενημέρωση ισορροπίας ήταν η αντιμετώπιση των αδύναμων κλάσεων, ικανοτήτων και trinkets πάρα η αποδυνάμωση των πιο δυνατών – ωστόσο, υπάρχαν αλλαγές και στις δύο περιπτώσεις.  

Η λίστα με τις αλλαγές είναι διαθέσιμη σε αυτό το σύνδεσμο.

Το Darkest Dungeon: The Color of Madness είναι πλέον διαθέσιμο στην τιμή των 4,99€. Μαζί του δίνεται εντελώς δωρεάν και η νέα κλάση «The Musketeer».