Η Capcom ανακοίνωσε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του επερχόμενου Mega Man 11. Μαζί με την ανακοίνωση, η εταιρεία έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο επίσημο Trailer για το παιχνίδι με τίτλο ‘Double Gear System’.

O Dr. Wily επιστρέφει για άλλη μια φορά και φέρνει μαζί του μια πληθώρα από νέα σατανικά σχέδια. Αναπολώντας το παρελθόν του, ο επιστήμονας ετοιμάζει κάτι πολύ δυνατό με βάση τις σπουδές του στο Robot University για να εκδικηθεί τον Dr. Light. Από την άλλη, ο δημιουργός του Mega Man, Dr. Light, αποφασίζει να ενισχύσει τον Mega Man με ένα παντοδύναμο πρωτότυπο όπλο γνωστό ως Double Gear system επεκτείνοντας τις ικανότητές του στο μέγιστο.

Το Mega Man 11 θα διατηρεί όλους τους μηχανισμούς της ομώνυμης σειράς όπως άλματα, συρσίματα, επιθέσεις και πολύ πιο δύσκολα επίπεδα από αυτά που είχαμε συνηθίσει στο παρελθόν. Το μπλε ρομπότ θα μπορεί να αποκτήσει τις ικανότητες των αντιπάλων του, ενώ με το Double Gear system θα μπορούμε να ενισχύουμε την ταχύτητα και την δύναμή μας όποτε χρειάζεται.

Το Mega Man 11 αναμένεται να κυκλοφορήσει για υπολογιστές στις 2 Οκτωβρίου 2018.